The Future Of Marketing Is eMarketing

Η Google έχει βάλει στο μικροσκόπιο τα Ελληνικά websites

google-slap-400Εδώ και τρεις εβδομάδες η Google έχει βάλει στο μικροσκόπιο τα Ελληνικά websites και οι ανακατατάξεις στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι μεγάλες.

Κάποια websites ανέβηκαν, άλλα έπεσαν και άλλα εξαφανίστηκαν εντελώς από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Το φαινόμενο αυτό είναι αποτέλεσμα ενός και μόνο στόχου της Google, και αυτός είναι να δώσει τα καλλίτερα δυνατόν αποτελέσματα στους χρήστες που κάνουν αναζητήσεις. Δηλαδή να απαλλαχθεί από αποτελέσματα που είναι αντιγραφή (το ονομαζόμενο duplicate content) ή/και σύνδεσμοι (links) προερχόμενα από τοξικά websites!

Το τι σημαίνει τοξικά websites για την Google είναι και πάλι ένα μυστήριο, αλλά ένας έμπειρος ειδικός στο SEO μπορεί να διακρίνει αν ένα website είναι τοξικό ή όχι.

Όπως και να είναι, το να αφήσει κανείς το website του χωρίς να κάνει κάτι για αυτό, ελπίζοντας ότι θα επανέρθει, είναι εντελώς λάθος. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, μάλλον θα επιδεινωθεί η κατάσταση!

Τι πρέπει να κάνει κανείς αν η επισκεψιμότητα του website του έχει πέσει τις τελευταίες εβδομάδες;

Πρέπει να διαπιστώσει αν το πρόβλημα προέρχεται από duplicate content ή/και από τοξικό link building, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και μετά να περιμένει έως και 4 μήνες να δει βελτίωση. Μόνο η Google ξέρει πόσο χρόνο θα πάρει για να επαναφέρει το website στα προηγούμενα αποτελέσματα.

Εμείς στο ATD&C έχουμε την γνώση και την εμπειρία να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να δώσουμε την λύση.

Καλέστε μας να σας κάνουμε μια εκτίμηση και να σας πούμε πως να το αντιμετωπίσετε.

Εάν πάλι θέλετε μόνοι σας να μάθετε πως να προωθήσετε το website σας χωρίς προβλήματα, σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μας Internet Marketing SEO.

Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας στο 210 800 1029.

 

 

 


Post to Twitter

Comments Closed