The Future Of Marketing Is eMarketing

5 λόγοι που δεν χρειάζεται το SEO – Search Engine Optimization

seo-do-you-needΕίναι 3 το πρωί, μόλις γύρισα από μια εκδήλωση (άσχετη από το διαδίκτυο), όπου συμμετείχαν εταιρείες από διάφορους κλάδους και το αντικείμενο συζητήσεων σε όλες τις παρέες ήταν το διαδίκτυο και το πως το αντιμετωπίζουν για να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες.

Τα συμπεράσματα είναι αποκαλυπτικά. Όλοι κατέληγαν να μιλούν για SEO (Search Engine Optimization) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μαζεύοντας τα λόγια τους κατέληξα ότι SEO δεν χρειάζεται μια εταιρεία για τους εξής 5 λόγους”.

Πρώτος λόγος είναι γιατί δεν έχει website. Είναι προφανές, ότι μια εταιρεία χωρίς website δεν χρειάζεται SEO. Αυτές οι εταιρείες είναι μικρές και συνήθως τοπικές – με εμβέλεια μερικών χιλιομέτρων από το σημείο δράσης τους. Σε λίγο χρόνο, αυτές οι εταιρείες θα καταλάβουν ότι χρειάζονται ένα είδος SEO που ονομάζεται SoLoMo. Δηλαδή Social, Local, Mobile. Αν αργήσουν δεν θα καταλάβουν τι τους χτύπησε, γιατί όλη την δουλειά θα την παίρνουν αυτοί που πήραν μέτρα.

Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα, χωρίς να κάνουν SEO. Αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα δούν τη δουλειά τους από το διαδίκτυο να καταρρέει όταν οι ανταγωνιστές τους ξυπνήσουν και κάνουν το ονομαζόμενο SEO. Τα websites αυτά θα εξαφανιστούν από την πρώτη σελίδα των αναζητήσεων, για να καταλάβουν θέση στη 5 και 6 στα αποτελέσματα των αναζητήσεως – δηλαδή μηδέν επισκεψιμότητα.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι, “εφόσον δεν είμαι στα πρώτα 10 αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, τότε είναι άπιαστο και μάταιος ο λόγος να διεκδικήσω μια από τις 10 θέσεις”. Αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ούτε άπιαστο αλλά ούτε και μάταιος ο λόγος, γιατί όλα μπορούν και ανατρέπονται στο διαδίκτυο.

Ο τέταρτος λόγος είναι ότι η δουλειά τους δεν βασίζεται στο διαδίκτυο για να βρουν νέους πελάτες. Απλά δεν ήρθε η ώρα. Σιγά σιγά όλες οι αγορές θα βασίζονται στο διαδίκτυο και όποιος δεν το καταλάβει νωρίς θα χρειαστεί να καταβάλει περισσότερη ενέργεια και χρήματα για να αναδειχθεί.

Πέμπτος και τελευταίος λόγος είναι γιατί κάνουν AdWords και είναι πάντα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων. Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι μόλις σταματήσουν τα AdWords, θα σταματήσει και η επισκεψιμότητα. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι με το SEO θα καταφέρουν να μειώσουν το κόστος των διαφημίσεων τους.

Τελικά, το SEO είναι εντελώς απαραίτητο!!!!

…και σας προτείνουμε δύο λύσεις.

Η πρώτη λύση είναι να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μας για SEO, από το οποίο θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε. Δεν είναι από τα σεμινάρια που έχουν σκοπό να σας πουλήσουν υπηρεσίες SEO.
Εδώ και χρόνια τρέχουμε το σεμινάριο SEO και χιλιάδες το έχουν παρακολουθήσει.
Τολμάμε να πούμε ότι κανένας δεν θα σας τα πει όπως θα σας τα πούμε εμείς, γιατί δεν διαβάσαμε βιβλία άλλων για να σας τα πούμε και ούτε μεταφράσαμε στα Ελληνικά παρωχημένα βιβλία για να σας εντυπωσιάσουμε.
Απλά εμείς εφαρμόζουμε σε καθημερινή βάση αυτά που θα σας μάθουμε!!!
Το επόμενο σεμινάριο είναι στις 27 και 28 Μαρτίου 2014. Καλέστε 210 800 1029 για να κρατήσετε την θέση σας.

Η δεύτερη λύση είναι να αναλάβουμε εμείς το SEO του website σας. Όπως σας είπαμε πιο πάνω, η δουλειά μας είναι να κάνουμε SEO σε websites. Καλέστε μας στο 210 800 1029 για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο οποίο θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα σας κάνουμε προσφορά.

Όπως και να έχει το πράγμα, το διαδίκτυο είναι το παρόν και το μέλλον. Θα το αγνοήσετε;


Post to Twitter

Γράψτε τα σχόλια και τις προτάσεις σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *