The Future Of Marketing Is eMarketing

Σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα

Σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα.

Για ποιον και ποια είναι τα οφέλη του προγράμματος eMarketing όμως?

Σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing στην ΕλλάδαΕίναι ευρέως γνωστό το πόσο σημαντικό είναι το marketing για μια επιχείρηση αφού ο απώτερος στόχος κάθε επαγγελματία είναι η ικανοποίηση του πελάτη και γενικά του αγοραστικού κοινού. Το marketing αν συνδυαστεί και με την διαφήμιση γνωρίζουμε πόσο μπορεί να ενισχύσει την δυναμική του BRAND μιας επιχείρησης .
Στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ τώρα η αλλιώς στο eMarketing, στόχος είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των χρηστών του διαδικτύου σε ότι ανάγκες έχουν και πολύ περισσότερο να είμαστε εμείς αυτοί που θα τους βοηθήσουμε να βρούνε αυτό που ψάχνουν αλλά και να προωθήσουμε μια επιχείρηση στον παγκόσμιο ιστό.

Η δημιουργία ιστοσελίδας για μια επιχείρηση ή οργανισμό δεν καλύπτει την παρουσία της στο διαδίκτυο αλλά αποτελεί μια καλή βάση. Έτσι αν μια επιχείρηση θέλει να έχει σοβαρή παρουσία στο διαδίκτυο και να κερδίζει από αυτό, θα πρέπει να επενδύει στην συνεχόμενη ανάπτυξη της μέσω διαδικτύου. Το eMarketing είναι ένας τομέας ο οποίος θεωρείται σημαντικότατος για ανάπτυξη και σωστή παρουσία στο διαδίκτυο.

Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω του eMarketing. Πέραν της επένδυσης σε χρήμα το οποίο είναι σαφώς λιγότερο, το eMarketing απαιτεί κυρίως χρόνο και σωστή δουλειά από ανθρώπους με εξειδίκευση. Έτσι με την πιστοποίηση του AT&DC for eMA θα αποκτήσετε όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζονται για να είστε ΕΣΕΙΣ ο ειδικός που θα παρέχει υπηρεσίες eMarketing σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το μέλλον του marketing είναι το eMarketing…

Δήλωση Ενδιαφέροντος για την Πιστοποίηση

Internet Marketing σπουδές και επάγγελμα
Τι είναι το πρόγραμμα σπουδών Web Marketing;
Σπουδές και Καριέρα στο Web Marketing

Πρόγραμμα για σπουδές και πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα-2011

Μεταπτυχιακές σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing

First Name:

Last Name:

Email:

Tel.:

Mobile:

Comments:

Please enter the following security code:
captcha


Post to Twitter

Comments Closed