The Future Of Marketing Is eMarketing

e Marketing το επάγγελμα με την μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα

e Marketing το επάγγελμα με την μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα

Το επάγγελμα με την μεγαλύτερη ζήτηση είναι αυτό του e Marketing.

Έρευνες δείχνουν ότι η ζήτηση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα άτομα που κατέχουν το εξειδικευμένο αυτό αντικείμενο.

Αν κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στα sites με θέσεις εργασίας για Marketing, θα διαπιστώσετε ότι σχεδόν όλες ζητάνε άτομα με γνώση στο e Marketing.Αυτό σημαίνει ότι όσοι διαθέτουν γνώση στο e Marketing είναι περιζήτητοι , κατά επέκταση καλά αμειβόμενοι, εργαζόμενοι χωρίς να αισθάνονται την αβεβαιότητα της απειλής της θέσης τους.

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τις γνώσεις και εμπειρία που θα σας δώσει οικονομική ανεξαρτησία και επαγγελματική εξασφάλιση.

Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, μια και κανένας απόφοιτος μας δεν είναι άνεργος και αμοίβεται σαν να μην υπάρχει κρίση!

Το πρόγραμμά μας ολοκληρώνεται σε 4 μήνες, με δύο απογευματινές συνεδρίες την εβδομάδα ή 8 μήνες με μία απογευματινή συνεδρία την εβδομάδα και στο τέλος αποκτάτε το πιστοποιητικό AT&DC for eMA, πιστοποιημένο από την Αμερικάνικη πιστοποίηση CeMA – στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω Internet.

Πληροφορίες θα βρείτε στο Internet http://www.athenstrainingcenter.gr ή καλέστε μας καλύτερα στο 210 8001029 για να κλείσουμε άμεσα ραντεβού στο οποίο θα σας λύσουμε κάθε απορία σας, για να δώσετε τέλος στην αβεβαιότητα.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ.

Νέο τμήμα αρχίζει

Internet Marketing σπουδές και επάγγελμα


Post to Twitter

Comments Closed