The Future Of Marketing Is eMarketing

Περιζήτητη ειδικότητα?? Σπουδές e Marketing η απάντηση!

Περιζήτητη ειδικότητα?Σπουδές e Marketing η απάντηση!

 

Η οικονομική συγκυρία που ζούμε, με την ανεργία σε πολύ υψηλά επίπεδα, την Ελληνική αγορά να πιέζεται από εσωτερικούς, εξωτερικούς παράγοντες και όχι μόνο, οι επιλογές για σπουδές απο κάθε νέο και νέα  επιβάλλεται να γίνεται με σαφείς στόχους και προοπτικές. Οι επιλογές είναι πολλές, όμως οι σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε Κολέγια και Πανεπιστήμια, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυστυχώς δεν συμπίπτουν πάντα με την αντίστοιχη ζήτηση θέσεων στην αγορά εργασίας.

Είναι όμως όντως κορεσμένη η αγορά εργασίας στη χώρα μας? Σε πολλά επαγγέλματα όντως ισχύει, αλλά υπάρχουν και τομείς με ζήτηση και έλλειψη καταρτισμένου προσωπικού, που συνεχώς αυξάνεται, αφού οι νέοι και νέες μας, στις πλείστες των περιπτώσεων, επιλέγουν κλάδους σπουδών επηρεασμένοι από γονείς, φίλους, και τις πιέσεις απ την ανάγκη να σπουδάσουν κάτι με κύρος.

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι η πλέον περιζήτητη ειδικότητα που δεν είναι άλλη απ το e Marketing και την πιστοποίηση CeMA(Τι είναι?)

Όλα τριγύρω μας, μας πιέζουν να κάνουμε “twitt” να γίνουμε “followers”, να μπούμε στο site τους, να κάνουμε “Like”κλπ κλπ…..

Aντί λοιπόν να είμαστε απλοί παρατηρητές γιατί να μη είμαστε εμείς αυτοί που θα στελεχώσουμε τα σύγχρονα τμήματα μεγάλων εταιρειών που θα επενδύσουν στο e-marketing?

Σπουδές e Marketing γιατί ειναί  κοινό μυστικό ότι το μέλλον του marketing είναι το e marketing.

 Internet Marketing σπουδές και επάγγελμα

Δήλωση ενδιαφέροντος για την Πιστοποίηση CeMA

First Name:

Last Name:

Email:

Tel.:

Mobile:

Comments:

Please enter the following security code:
captcha


Post to Twitter

Comments Closed