The Future Of Marketing Is eMarketing

Πρόγραμμα για σπουδές και πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα-2011

Πρόγραμμα για σπουδές και πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα-2011

 

Παράδοση μαθημάτων

Πρόγραμμα για σπουδές και πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα-2011Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο American Community School (ACS Athens) στο Χαλάνδρι, στην Αίθουσα 1 (ICCT) στη Βιβλιοθήκη. Κάθε μάθημα θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα 18:00-21:00 για οκτώ εβδομάδες. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθούν μέχρι δύο μαθήματα την εβδομάδα. Τα μαθήματα είναι προγραμματισμένα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Εκτός από τις φυσικές συναντήσεις, οι μαθητές θα συμμετέχουν επίσης μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-learning που έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των μαθητών, καθώς και μεταξύ των μαθητών με τον καθηγητή τους.

Οι μαθητές καλούνται να φέρουν στο μάθημα το δικό τους φορητό υπολογιστή με το οποίο θα συμμετέχουν ενεργά στις εφαρμογές και στην διαδικασία διδασκαλίας.
Οι γνώσεις των μαθητών θα αξιολογούνται κάθε εβδομάδα με ένα project που θα τους ανατίθεται στο αντικείμενο διδασκαλίας της εκάστοτε εβδομάδας.

Τελική εξέταση και ερευνητικό έργο

Οι μαθητές θα θέσουν ως στόχο την κατασκευή μιας ιστοσελίδας (site) την πρώτη εβδομάδα και στόχος θα είναι η ολοκλήρωση του μέχρι το τέλος των σπουδών και με τρόπο που ο κάθε φοιτητής να μπορεί πλέον να βγάλει άμεσα χρήματα χρησιμοποιώντας το ΔΙΚΟ του  SITE!!

Στο τέλος των μαθημάτων, οι φοιτητές θα πρέπει να δοκιμαστούν σε μια τελική Εξέταση η οποία είναι δίωρη και καλύπτει το σύνολο της ύλης.

Πολύ σημαντικό και πρέπει να τονιστεί ότι δυνατότητα παρακολούθησης έχουν και άτομα εκτός Αθηνών μέσω του πρωτοποριακού συστήματος distance learning.

Συνοψίζοντας: Οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς και τα τέσσερα μαθήματα και την τελική εξέταση Πιστοποίησης θα παραλάβουν το μοναδικό παγκοσμίως πιστοποιητικό CeMA.

Ημερομηνίες μαθημάτων
*Εγγραφές εώς: 23 Σεπ. 2012*

Τα μαθήματα αρχίζουν: 8 Οκτωβρίου 2012 (Μάθημα Δευτέρας)
10, Οκτωβρίου 2011 (Μάθημα Τετάρτης)

Internet Marketing σπουδές και επάγγελμα
Τι είναι το πρόγραμμα σπουδών Web Marketing;
Σπουδές και Καριέρα στο Web Marketing

Σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα

Μεταπτυχιακές σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing

First Name:

Last Name:

Email:

Tel.:

Mobile:

Comments:

Please enter the following security code:
captcha


Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να καλέσετε ή ακόμα και να περάσετε απ τα γραφεία μας:

Athens Training & Development Center

Info Publications Ltd.
Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα
17671 Αθήνα
Τηλ.: 210-800 1029
Fax: 210 9936 564
E-mail: info@athenstrainingcenter.gr  



Post to Twitter

Comments Closed