The Future Of Marketing Is eMarketing

Μεταπτυχιακές σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing (eMA)

Μεταπτυχιακές σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing (eMA)

 

Τι είναι όμως πιστοποίηση eMA;

Μεταπτυχιακές σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing (CeMA)To CeMA είναι ένα πρόγραμμα πιστοποίησης e-marketing διαπιστευμένο από την Ένωση eMarketing (EMA). Το πρόγραμμα παρέχει πιστοποίηση σε άτομα που αποδεικνύουν τις ικανότητες τους μετά την ολοκλήρωση της απαιτητικής εξέτασης CEMA.

Η πιστοποίηση CEMA μπορεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό σας σημείωμα στις σύγχρονες απαιτήσεις του εργασιακού τομέα αλλά και να σας βοηθήσει να έχετε εσείς το πλεονέκτημα στέλνοντας μια αίτηση αποδοχής σ ένα κολέγιο. Η πιστοποίηση CEMA αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο πιστοποιητικό e-marketing.

Μια πρόσφατη μελέτη από την EMA δείχνει ότι το 70% του συνόλου των θέσεων μάρκετινγκ απαιτούν ικανότητες e-marketing. Υπάρχει ένα χάσμα σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ των ακαδημαϊκό σπουδών και αυτού που οι εργοδότες ζητούν θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη κάποιου τις γνώσεις e-marketing. Το EMA υποστηρίζει σθεναρά τα προγράμματα αυτά γι αυτό και παρέχει την μοναδική παγκοσμίως πιστοποίηση . Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην προετοιμασία των μελλοντικών στελεχών σε πολυεθνικές απαιτητικές επιχειρήσεις.

παραπομπές:

Το  eMarketing Association (EMA) έχει επιλεγεί ως η μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές ενώσεις για επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων!

http://www.rasmussen.edu/degrees/business/blog/top-professional-associations-for-business-students/

Internet Marketing σπουδές και επάγγελμα
Τι είναι το πρόγραμμα σπουδών Web Marketing;
Σπουδές και Καριέρα στο Web Marketing

Σπουδές και Πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα

Πρόγραμμα για σπουδές και πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα-2011

First Name:

Last Name:

Email:

Tel.:

Mobile:

Comments:

Please enter the following security code:
captcha

Πρόγραμμα για σπουδές και πιστοποίηση eMarketing στην Ελλάδα-2012


Post to Twitter

Comments Closed