The Future Of Marketing Is eMarketing

Νέα, υποσχόμενη, ειδικότητα στον τομέα του internet, θα διδάσκεται, φέτος στην Ελλάδα, με διεθνή πιστοποίηση

“Υπεύθυνος (SEO) προώθησης και προβολής των ιστοσελίδων στο internet ” ή «τεχνικός βελτιστοποίησης διαδικτυακού τόπου» είναι μια νέα, περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη ειδικότητα στον απαιτητικό τομέα του Internet, για την οποία ανέλαβε να εκδίδει διεθνές πιστοποιητικό γνώσεων το “Athens Training & Development Center” (AT&D). Η προϋπηρεσία μέσα από πρακτική εφαρμογή και οι δυνατότητες δικτύωσης στην αγορά που προσφέρονται στους πτυχιούχους, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης, διευθυντής σπουδών του AT&D εξηγεί: «Στην εποχή του Internet , η προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μέσα από το διαδίκτυο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πωλήσεων και προϋπόθεση της επιβίωσης κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Τα νέα δεδομένα δημιουργούν την ανάγκη σε κάθε εταιρία για στελέχωση με ειδικούς στον τομέα Search Engine Optimization δηλαδή στην προώθηση και προβολή των ιστοσελίδων – στις μηχανές αναζήτησης. Η συγκεκριμένη ειδικότητα δεν διδάσκεται στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα.»

Με στόχο να καλυφθεί το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αγορά, το “Athens Training & Development Center” (AT&D) σε συνεργασία με τον έγκριτο φορέα “Institute for Innovation & Creativity” at the Athens Community Schools of Athens, οργανώνουν ήδη απογευματινά, τετράμηνα τμήματα εκμάθησης της περιζήτητης ειδικότητας, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: 11 Οκτωβρίου 2010 . Η πιστοποίηση είναι διεθνής και παρέχει εξειδίκευση στην τεχνική προώθησης των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες και ραντεβού για ενημέρωση τηλ. 210 8001029 ή στο website www.athenstrainingcenter.gr .


Post to Twitter

Γράψτε τα σχόλια και τις προτάσεις σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *